Så. ja. Idag var det måndag. Jag tillbringade hela min morgon med att äta frukost så jag har gått omkring i en smutsig huppari och varit sminklös hela dagen. Ja så går man på subway på lunch med en viss person och ser så söt så söt ut med tomat i hela ansiktet och jalapenos i håret. Tja, vetja ja va ganska gollo!
Gymmade lite efter skolan, åkte hem, gjorde läxor, var ut och sprang, satt på tumblr.
det blir en smått mer random och händelsefull dag i morgon, så denna lugna dag passa mig bra.


där var en vacker bild på mina fötter och den enorma paj jag bjöd mina kära pajälskande vänner på mitt på media-timmen, då jag också printa ut två utav tre bilder som jag tagit som jag verkligen gillar.
Idag har jag nog lyckats aktivera mig ändå fast den totala mängden sömn det senaste dygnet är ca 3 h. Men vad är det för fel på mig, allvarligt, Jag satt och gjord läxorna, på en lördag kväll. tja, har man ett liv... nej, sånahär lördagar är nog bra att slänga in imellanåt. Kroppen tackar nog en då man far på en 11 km lenkki och går och sova tidigt istället för att fara å en sextiotalsfest och fara till jobbet på söndag morgon. men båda alternativen är kul i sig.


Nu ska jag gå och ligga i min nybäddade säng med rena lakan och tänka på min frukost som jag ska äta då jag stiger upp, hehe.
jag undrar när jag ska bli färdig med den här karln...