nu har jag tvättat kläder, damsugat, torkat golv, vädrat sängkläder, bytit sängkläder, dammat mattor, sprungit en skvätt, ätit, strukit kläder o duschat. gonatt. vi syns e ny dag när urho Pekka kommer framkrypande och tar över Kristers plats
igår kl11:30 skrev jag sista provet denna termin. Sedan drog jag med klassen och en blomma och ett tält till vår klass grupphandledare och åt ihjäl mig på glass o dylikt.
Då småningom kom jag mig hem, konstatera att jag var slut som människa, och gick och sov, tja, så tidigt att ni inte kan tänka er. Och sen steg jag också upp så tidigt att det var nästan bara sent, haha. Kom från jobbet nudå alltså för en timme sen. Nu ska jag städa lite och tvätta och andra ack så roliga Krister-saker, för att gå och sova mitt i dagen sen.
Linnea hon sitter idag på terassen ute i solen och läser på engelska. efter att här tillagat fyllda zucchinis tidigare idag och just ätit en profeel är hon ytterst mätt men skulle lätt kunna fortsätta äta för man äter när man har tråkigt och läser på prov. Det gäller för Linnea iaf. Myggspiralen eldar och på för fullt, svalorna flyger över huvudet och min randiga filt och solen värmer.