Min spotifytid har tagit slut.Va ska ja gör me mitt liv. Skrev e-mail till Amerika idag. Eldar ljus för fullt. Snart papper också. Fundera på att baka semlor men så måsta ja tvätt iställe. Ja skriver i underliga meningar. Imorgon sista provet. Lär bli min första höjjning av prov nu, kanske omtaging också, men hoppas int.
Ja vill kör lindobil.Och typ lev
sådär mitt i veckan, andra dagen i provveckan, slutar jag extra tidigt och bestämmer mig för att kika in till bageriet där jag jobbar när ja stigit av bussen, tre timmar senare står jag där och gör marsipanfigurer ..
Nå lite Pippi Långstrump karikatyr hehe
I helgen var jag, mamma och hennes fästman Janne, till Åland. Steg upp sådär passligt 2:50 på fredag natt och starta till Åbo. 14:45 var vi i Mariehamn. Ja, va sku vi gör där? Jo jag e så mommig av mig att jag är helt insatt och salig över lokalproducerat o. ekologiskt osvosvosv
Så vi körde kring hela Åland 3 dagar, besökte "öppna gårdar", köpte bröd, ost, kött, kryddor, mjöl, maskrossirap, tygkassar, öl, glögg, inlagda gurkor, kokosbollar, ljuslyktor, pumpor, äppel, äppelmust, rökta räkor, smör, ölglas och ålandspannkaka. och så klappade vi får, lamm, kor,hästar och veterantraktorer och -bilar.