Sista veckan utav Juli- månad blev något av ett fiasko för mig.
Lite mys först, med ett skönt kvällsdopp på måndag och ett spontant besök till staden. Och lite prat med Jeanette, båtåkande och matlagning. Några småa, fina saker.
Som skulle ha varit uppladdningen inför helgens brakfest i Jakobstad, nämligen Jeppis Pride.
Men då kände tydligen min kropp för att få feber på fredagsnatten. Jag tvingade mig igenom några timmars arbete på fredagsmorgonen, och sov sedan totalt 24 h. På lördagmorgon kl.8 var jag feberfri och frisk igen. Men, visste att skulle jag försöka ta mig iväg till Jeppis skulle min oroliga mor kedja fast mig nånstans. Så jag var hemma. Söndagen blev i alla fall en skön dag på sjön, och jag brände mig i solen så att min hud svider fortfarande.
Började tänka på mina tidigare somrar när jag plockade lite bär idag och försökte minnas vad jag gjort. Kom slutligen inte ihåg så mycket, men läste lite arkiv härifrån, bloggen. Vilket var hemskt humor.
 
De fyra första dagarna utav denna vecka bestod av sömn, vila och att sköta om mig själv, ungefär. På fredag morgon begav jag mig iväg en normal tid på morgonen och tog båten över till Umeå. Efter enormt god mat på ett ställe vid namn Eurasia rullade vi iväg mot hotellet och checkade in. Hotellet får nog 6 utav 7 våfflor av mig som betyg. Fantastiskt mjuka sängar, mitt i stan, urbra frukost, middag(fast den missade vi båda gångerna) och man fick gå och steka våfflor åt sig eller ta te/kaffe när man ville. Minus var det dåliga Wi-fi. Vi shoppade lite hatt och begav oss så småningom i väg mot Hagalundsdungen. Vi såg Laleh och Markus Krunegård på enormt bra platser. Chill feelis och bra musik. Nästa dag shoppa vi mer och såg sedan Mac Miller och Phoenix. Fantastiskt ur-super-bäst.
I dag var det båtåkande som gällde och nu sömn, tack.


Så, jag råkade publicera ett halvfärdigt inlägg. Iallafall, värmeböljan har varit total, och arbetsveckan har gått relativt lungt. Onsdagen kom med sin lediga kväll och kvällen fylldes med musik och chill på stranden in på småtimmarna. Och lördagen blev en mindre vinkväll i min lägenhet. Nu är det bara städningen kvar!