Nu har man sommarlov då alltså! Herre min tid! Vad händer! Vart tog tvåan i gymnasie vägen? Det här är sjukt!?!
Glad som tusan men lite vemodig ändå !


För att mitt hår är ypperligt på bilden.
*Zumbapass i duschen *
Torsdagskvällen blev en sen cykeltur i den svala solnedgången. Några h sömn senare jobbade jag och sedan tog mopeden till skolan. Andra gången i år som jag körde moped, förra gången frös jag ihjäl och denhär gången dog jag av värmeslag. Efter lite provskrivande låg jag och några på Sandö en stund och stekte oss och handlade sedan bananer och lösgodis på specialpris. Kvällen blev en underbart skön båttur till Nabben, där vi åt ytterst välsmakande pizza. Getostpizzan var gudomlig och min mors chokladkaka går inte ens att beskriva. Efter "lite" jobb på lördag, sov jag bort största delen av de varmaste timmarna och spenderade de kyligare vid Olivia, där jag fick äran att grilla kvällens foodporn på hennes födelsedagsgrillpartaj. Aluminiumfolie är en lyckad grillkvälls bästa vän. Lite cyklande mitt på natten senare så vaknade jag kl13 idag för att komma mig intill stan bara en halvtimme senare. Här har jag diskat, joggat, handlat, lagat mat (spenat&shiitakesvampsallad fuckyeah) och nu kvarstår provläsande. Ugh
 
 
Okej jag ursäktar för mina fina hopp och ständiga sammanfattningar av flera dagar i sträck, men ni får lov att acceptera det! I alla fall för tillfället. Jag kan ju alltid försöka bättra mig.
Men dehär senaste dagarna har jag mest bara sovit,ätit, rört på mig och försökt pligga flitigt för sista provveckan för detta år. Ojojoj, jag kom just på att jag har 4 skoldagar kvar, varav 2 är bara att komma och skriva prov.  Extremt otroligt! Men nu röker någon utanför fönstret och det luktar tobak i lägenheten. Vilket distraherande moment.
 
Tja men. Vädret har varit fantastiskt med det mysigaste åskvädret med varmt sommarregn och strålande solsken och +27 grader.
 
- drack kaffe med mamma idag och åt lite jordgubbar, inhemska sådana!-
Och min dill håller på att dö :( :( :(