Torsdagens penkkis var urkul, man blev passligt mobbad och samlade på sig ideér till nästa år. Att se ABIna köra runt torget var också väldigt inspirerande. Jag räddade en ABI:s dag genom att kasta upp tillbaks en hjälm de tappade.
Så, fredagen började tidigt med jobb direkt på morgon. Sedan hade vi två lektioner och generalrepetition inför kvällen. Vi slutade kl.13 och alla stressade vi iväg till varsitt håll på strumpbyxjakt och dylikt. Hem och raka benen, iväg till frissan och fixa håret, hem igen och laga mat och sminka sig och klä på sig, för att 17:30 uppenbara sig i skolans gympasal.
Alla var sjukt vackra och dansen gick jättebra och feelisen var på topp och ja, de va hemskt humor att dansa kararoll. Vi minglade och for hem tillabaka för att byta om. Jag och Lelle flummade iväg till en miniförfest till Karins, och sedan begav vi oss mot Äldstes Dans efterfesten som var, Legen... wait for it... DARY! 
Kvällen slutade så småningom på Subway kl.4 men fina människor. Jag och Lelle drack te och sov till kl12.
Nu, är allt över, vilket är kind of sad, men det var allt jätte härligt. Och nu sitter jag på ett tåg påväg till Riihimäki.
 
 
 

1 kommentarer

Christina

15 Feb 2014 16:49

Vilka snygga tjejer på äldstes dans. :)

Kommentera

Publiceras ej