Så det här blev en lite återhämtningsvecka, av nåt slag. Måndag, tisdag och onsdag gick jag klädd i arbetskläderna och badrocken omvartannat. Jobba, sov och åt. Onsdag tog jag mig intill staden, sushade in mig i sjunde sushi-himlen med Olivia, chillade och myste sedan resten av kvällen i lägenheten,först med Olivia och sen med Linn. På torsdag orkade jag röra på mig lite igen, rösten var då äntligen mer eller mindre tillbaka, efter en 12 h:s sömn. Fredagkväll blev lite mys i Singsby också.
Trots allt taggas till Klacken blev lördagskvällen enkel och mysig med fiske och grillning på öppen eld. För när lördagskvällen kom och jag hade gymmat, lagat pulled chicken och jobbat med min förkylning hela veckan... jag var ju inte speciellt fräsch, haha, och tja. Visst, det skulle säkert nog ha varit roligt, men det kommer fler gånger. Jag sov länge idag och for ut å cykla lite, fixade tvätt och myste med en kattlopps-rik katt i famnen medan det spöregnade.
 
 
 
 
Jag kan inte minnas riktigt vad annat jag gjorde förra veckan än härjade vilt hela helgen och nu lider jag i tysthet i min säng på grund av det. Bokstavligen i tysthet, jag kan inte ens prata med katten för min röst exsisterar inte. Skinnydipping i 8 gradigt vatten när man inte precis känner någon kyla, hehe, don't try it at home kids.
Hursomhelst, var midsommaren über-festlig och vann nog stort över förra årets. Här följer några av de mer bloggvänligare fotona! 
 
 
 
 
Så, jag har kort sagt, haft fullt upp. Allt från jobb till nakenbadas och allt därimellan. Jag kan stolt säga att jag utnyttjat de 17 första dagarna av sommarlovet väldigt väl. Sömnen den har självklart lidit, jag har väl sovt kanske 3 h i medeltal, och de timmarna har nödvändigtvis inte innfallit på natten. Den övriga hälsan kan jag väl nog säga att jag har kvar. Lite allt för mycket god mat, men det är sommar och vi är unga, whatevär. Roligt, gott och skönt har allt varit! Jo så att imorgon fick jag en ledig dag. Så jag passar på att ta en minisemester och sova i lägenheten och slippa människorna hemma och besöka gymmet och äta mat som är något annat än grillat.
Kollade just ut genom fönstret och såg precis hur en människa i huset på andra sidan gatan gullade frenetiskt med sin katt, mot dens vilja. 
Det regnar lungt i det kyliga vädret utomhus och jag lyssnar på coldplays senaste 3 singlar på repeat.
I brist på annatpå min brors dator får de bli instagrambilder.