Räknade matte tills jag nästan somna i boken, hölls vaken länge tack vare min galna katt, sov alldeles för lite för att stiga upp och åka tidigt till jobbet, cyklade utebyxklädd kl.7 till byn, betalade vuxen-pris i bussen, kämpade genom en finska uppsats, en jobbig bildkonstlärare, en till onödig finska timme, ett matte minitest,och gick sedan vidare för att gå på studiebesök på Hanken. Vandrade kl.16 till lägenheten för att möta min bror som undrade hurudant väder det var där ute idag, satt på med honom till byn, tog cykeln hem, för att möta en tomt gapande postlåda. Blev imatad en mommo-lasange och tillhörande fruktkräm. Blev äckligt mätt och kastade mig på sängen.
Åhej. Det har varit en tung dag med andra ord. Och ville skriva av mig. Men inte har den bara varit dålig!
Under bildkonstlektionen, som ni såg så vackert i tidigare inlägg, skrattade vi tills vi knappt fick luft och det tog ont överallt. 
Hanken besöket var lite komiskt, alla utgick från att man var ABI och vi började stå där och ignorera rundvandringen och dra dåliga versioner av Meps-smeknamn, hur det skulle låta om de började på L. (Lepp, Leppan, Leps...)

1 kommentarer

Anonym

25 Jan 2014 14:11

Lepp

Kommentera

Publiceras ej